Fødselsmodning

60 min - 650 Kr

Mange gravide har et stort ønske om at gå spontant i fødsel indenfor terminsperioden samt at forberede kroppen bedst muligt på den forestående fødsel. Hvis du kan genkende dette, så er en jordemoderkonsultation med fødselsmodning det helt rette for dig. 

Jeg tilbyder jordemoderkonsultation med fødselsmodning fra graviditetsuge 37+0.

Fødselsmodningen indebærer en personlig samtale og individuel vejledning med udgangspunkt i dig. Vi taler om din fysiske og mentale tilstand lige netop der, hvor du befinder dig i din graviditet, således at vejledningen bedst muligt tager udgangspunkt i dig, din krop og din forestående fødsel. Jeg vejleder dig i, hvad du selv kan gøre for at hjælpe den spontane fødsel på vej, inden for terminsperioden. Jeg laver desuden en udvendig undersøgelse af maven og lytter hjertelyd.   

Ud fra en individuel vurdering kan fødselsmodningen også indeholde eksempelvis akupunktur, rebozo massage og evt. hindeløsning, hvis forholdende hertil vurderes fordelagtige.   

TILSKUD: Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Så kan du få tilskud til privat jordemoder på op til 50%. Læs mere om betingelserne her. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg.

Fødselsmodning delux

Giv dig selv den ultimative forkælelse og egenomsorg sidst i din graviditet med den udvidet fødselsmodning, som også inkluderer 1 times gravidmassage.

Pris: 1250kr

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark er prisen efter tilskud: 950kr

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.