Rebozomassage

Inkl. Jordemoderkonsultation

60 min - 650 Kr

Ordet rebozo stammer fra Mexico og betyder sjal eller tørklæde. Med tørklædet svøbt omkring din gravide krop rystes, strækkes eller vugges den blidt for dybdegående afspænding og velvære.

Rebozo massage er desuden smertelindrende og øger din bevægelsesfrihed. Da man ved rebozo massage arbejder med dyb afspænding af muskler, ledbånd og sener kan dette medvirke til at optimere dit barns indstilling i bækkenet frem mod fødslen samt fremme barnets rotation under fødslen.   

Rebozo massagen foregår ofte i forskellige stillinger, og det er således en massageform, hvor du som gravid er lidt mere aktiv, dog vil du stadig opleve afspænding, ro og velvære undervejs og særligt efterfølgende.   

For at jeg bedst muligt kan tilpasse rebozo massagen efter dine behov, taler vi forinden massagen om, hvordan din graviditet forløber og om du har særlige ønsker til fokuspunktur under massagen. Jeg laver en udvendig undersøgelse af maven og lytter hjertelyd (efter graviditetsuge 16+0).  

Rebozomassage

Par

60 min - 650 Kr

Jeg tilbyder undervisning til dig og din partner i rebozo massage til brug i graviditeten og under fødslen.

Der er mange gode årsager til, at du og din partner sammen skal lære et redskab som rebozo’en at kende. I graviditeten kan rebozo massage være en måde at aflaste den gravide på og lindre graviditetsgener. Det er også en måde at connecte omkring graviditeten og det ufødte barn i maven. Desuden optimeres barnets indstilling i bækkenet frem mod fødslen.   

Rebozo massage som redskab under fødslen kan virke smertelindrende, beroligende og afslappende på den fødende. Samtidig understøttes og fremmes barnets rotation ned gennem bækkenet. Desuden føler mange partnere, at det er rart at have et redskab man er fortrolig med, som man kan byde ind med undervejs i fødslen. Mange får derved en oplevelse af, i højere grad at deltage aktivt i fødslen, som et team sammen med den fødende.  

For at jeg bedst muligt kan tilpasse undervisningen efter jeres behov taler vi forinden om graviditeten og jeres tanker omkring den forestående fødsel. Jeg laver desuden en udvendig undersøgelse af maven og lytter hjertelyd (efter graviditetsuge 16+0). 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.