Fødselsforberedelse

Individuelt / for par

Varighed: 120 min
Pris: 1600 Kr

Varighed: 180 min
Pris: 2400

Jeg tilbyder individuel fødselsforberedelse for dig og din partner. Her tager vi udgangspunkt i lige netop din graviditet og jeres fælles forestående fødsel.

Det kan være i venter Jeres første barn, og dét at skulle føde og blive forældre er en helt ny verden, som åbner sig for Jer. Det kan også være, at I har født før, men nu ønsker at forberede jer anderledes til denne fødsel. Sammen klæder vi Jer begge godt på, så I kan gå ind til fødslen med mest mulig ro i maven samt en bred viden og forståelse for, hvad I kan forvente jer af fødslen. Jeres personlige fødselsforberedelse kan eksempelvis omhandle emner som:  

  • Fødslens faser, hormoner, barnets rotation og forebyggelse af bristninger   
  • Vejrstrækningsteknikker  
  • Medicinsk og ikke-medicinsk smertelindring  
  • Fødsel efter tidligere kejsersnit  
  • Fødsel efter et tidligere kompliceret fødselsforløb   
  • Partneres rolle under fødslen  
  • Fødselsangst  
  • Værktøjskassen; vi fylder jeres værktøjskasse med alle mine bedste redskaber, råd og teknikker til brug under fødslen for jer begge.   

Vi aftaler på forhånd, hvilke specifikke emner, I ønsker at vi fokuserer på. Der er selvfølgelig tid og rum til, at I kan få på svar de spørgsmål som måtte opstå undervejs.  

TILSKUD: Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Så kan du få tilskud til privat jordemoder på op til 50%. Læs mere om betingelserne her. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg.

Fødselsforberedelse

I hold

8x1,5 timer - 1800 Kr

Hos Center for yoga og mindfulness i Skørping tilbyder jeg et unikt lille hold for gravide, hvor vi kombinerer pilates og fødselsforberedelse.

Målet hermed er at klæde dig bedst muligt på, både fysisk og mentalt, så du kan gå din fødsel i møde med ro i maven, og stå på den anden side og føle dig stærk, sej og uovervindelig uanset hvilken fødsel du lander i. Holdet er således for dig, der gerne vil være aktiv under graviditeten og samtidig forberede krop og sind bedst muligt på den forestående fødsel.   

Fødselsforberedelsen indeholder grundig viden om bl.a. fødslens faser og hormoner, føde/hvilestillinger og barnets rotation samt forebyggelse af bristninger og tiden efter fødslen. Vi taler om veer og smerteoplevelse samt hvordan du kan påvirke denne. Vi arbejder med fysiske og mentale redskaber, som du kan anvende allerede i din graviditet, således at de i højere grad “sidder på rygraden” når du skal bruge dem undervejs i din fødsel.   

Ved blid og skånsom pilates styrkes og bevæges din gravide krop, som kan være øm, udfordret og tung grundet de store forandringer som sker under graviditeten. Vi har desuden fokus på udstræk og afspænding, og vi arbejder grundigt med dit rolige åndedræt frem mod fødslen. Således bliver den dybe vejrtrækning en kær ven i din graviditet og en vigtig støtte for dig under din fødsel.   

Jeg prioriterer et lille hold med plads til dig og dine behov samt tid og rum til dét som du har på hjerte omkring din forestående fødsel. Alle gravide kan deltage på holdet – både dig der er vant til at dyrke pilates og dig der aldrig har prøvet det før. Du kan deltage på holdet efter graviditetsuge 12. Jeg anbefaler, at du starter, når du er klar til at forberede dig på din fødsel. 

TILSKUD: Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Så kan du få tilskud til privat jordemoder på op til 50%. Læs mere om betingelserne her. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.