Gravidmassage

60 min - 650 Kr

Undervejs i din graviditet gennemgår kroppen mange fysiske og psykiske forandringer, og det kan være tungt at gro og bære på det lille barn i maven.

Giv dig selv en tiltrængt pause, og forkæl din krop og psyke med en blid og afspændende gravidmassage.   

Gravidmassagen er blid, nænsom og rolig, og foregår i et dæmpet tempo, som tager kærligt hensyn til din gravide krop. Massagen kan lindre graviditetsgener som eksempelvis søvnløshed, hævede fødder og fingre, lægkramper, lænde- og bækkensmerter, hovedpine og fordøjelsesbesvær. Du vil opleve øget velvære, ro og afspænding i kroppen både under og efter din gravidmassage.   

Gravidmassagen kan desuden hjælpe dig til at komme ud af hovedet og ned i din krop. Herved øges din kropsbevidsthed og bevægelighed, og ikke mindst styrkes kontakten til barnet i maven.   

Jeg indleder massagen med en kort jordemodersamtale, hvor jeg spørger ind til dig, din baby og din graviditet. Massagen tilpasses efter dine behov og ønsker. Du kan modtage gravidmassage efter uge 12 og frem til du går i fødsel. Min massagebriks har plads til din voksende mave, og vi hjælpes ad undervejs med at få dig placeret i de stillinger, hvor du bedst kan slappe af.    

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.