Om mig

Jeg hedder Tone Suneson, er 34 år gammel og uddannet jordemoder og pilatesinstruktør.
Jeg bor i Skørping med mine tre dejlige børn; Silas (2012), Vigga (2016) og Emil (2020).  

Jeg er uddannet jordemoder i 2018 og har arbejdet på fødegangen og i jordemoderkonsultation i Aalborg lige siden. Gennem mit arbejde i det offentlige system har jeg oplevet, at rammerne omkring graviditet, fødsel og barsel med fordel kan være anderledes. Jeg har erfaret, at der i høj grad er brug for mere tid til den enkelte, men også, at der kunne være flere tilbud til dig som gravid og barslende. Dette har bidraget til min motivation for at starte op som privat jordemoder.  

Mens jeg læste til jordemoder, udannede jeg mig desuden også til pilatesinstruktør. Her så jeg hurtigt det helt unikke i kombinationen af gravidpilates og fødselsforberedelse. Jeg oplevede, hvordan denne træningsform er et rigtig godt match med graviditeten og forberedelsen frem mod fødslen, og jeg har således 10 års erfaring med at undervise gravide i pilates og fødselsforberedelse. 

I 2018 tog jeg kursus i rebozo massage ved Marta Orbis, og i 2019 tog jeg desuden kursus i Meyermetoden samt Mamaprofylax for fagpersoner. Dette med henblik på, at kunne tilbyde en endnu bredere, grundigere og dyberegående fødselsforberedelse- og forståelse til gravide og deres partner. Forberedelsen i graviditeten frem mod fødslen af jeres barn og jer som forældre er nemlig en af mine helt store hjertesager. Jeg ved, hvor afgørende fødselsoplevelsen er for en god start ind i jeres nye familieliv, og jeg brænder for at støtte jer begge bedst muligt heri. Derfor har jeg også et stort fokus på at inddrage partneren, idet denne kan være en stor, men til tider, uudnyttet ressource og støtte, og ikke mindst, en helt essentiel del af den lille nybagte familie.  

Som jordemoder er jeg rolig, lyttende og nærværende. Jeg er omsorgsfuld og empatisk. Jeg stræber efter, at du oplever tid og trygge rammer til lige netop dig og dine behov. Jeg elsker at være jordemoder og jeg er meget taknemmelig for, at jeg må være en del af jeres rejse mod at blive forældre. Jeg føler mig hver dag heldig og privilegeret over, at dette er mit arbejde. Så tak fordi I lukker mig ind.   

Kærligst  Tone

Uddannelser og kurser: 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.