Efterfødselsmassage

60 min - 650 Kr
At blive mor er en fantastisk, livsomvæltende begivenhed, som byder på et væld af følelser og tanker, og dét at være mor kan både være vældig krævende og utrolig givende på samme tid.

Giv dig selv en tiltrængt pause, og forkæl din krop og psyke med en vidunderlig, afstressende og lindrende efterfødselsmassage.

Efterfødselsmassage har fokus på at favne, afspænde og berolige hele din krop og dit sind, som giver så meget til dit lille barn. Massagen lindrer ømhed, spændinger og smerter, og giver dig ro og velvære i kroppen. Efterfødselsmassagen kan øge din kropsbevidsthed og hjælpe dig til at ”lande” i din krop, som kan være forandret efter graviditeten og fødslen. Den kan støtte dig blidt ind i dit moderskab samt give dig fornyet energi og overskud til at drage omsorg for dig selv og dit barn. Massage udløser desuden hormonet oxytocin, som har betydning for bl.a. amning og tilknytning.

Jeg indleder massagen med en kort jordemodersamtale, for at tilpasse massagen til dine behov og ønsker. 

Du bestemmer, om din baby skal være hos dig – sovende, ammende eller vågen – under massagen, eller om barnet skal passes af en pårørende, mens du får massagen. En vågen baby er ingen hindring for, at du kan modtage efterfødselsmassage, jeg tilpasser blot behandlingen hertil.

Vi hjælpes ad undervejs med at få dig lejret i de stillinger, hvor du bedst kan slappe af og som tager hensyn til, hvis du har ømheder omkring fx livmoder, mave, bryster eller kejsersnitsar.

Efterfødselsmassage er således til dig som er mor, og kunne trænge til en rolig stund med tid, velvære og afslapning. Du kan modtage efterfødselsmassage så snart du føler behov herfor efter fødslen, og det er aldrig for sent at få en efterfødselsmassage, uanset om dit barn 1 måned eller flere år gammelt.

Efterfødselsmassage for mødregrupper

30 min - 350 pr person

At blive mor er en fantastisk, livsomvæltende begivenhed, som byder på et væld af følelser og tanker, og dét at være mor kan både være vældig krævende og utrolig givende på samme tid.

Trænger du som mor til en rolig og givende stund med fokus på at lindre, afspænde og tanke dig selv op? Og kender du andre mødre – måske dine veninder eller din mødregruppe – som har det på samme måde?

Så giv jer selv muligheden for en skøn og dejlig pause med en efterfødselsmassage. Jeg kommer ud til jer med briks og olie, og én af jer lægger hus til. Mens du forkæles, passes dit barn af de andre mødre.

Jeg starter besøget med en kort fælles intro til massagen. Herefter tilpasses efterfødselsmassagen til hver enkelt af jer og jeres individuelle behov.

30 min – 350kr pr mor, I skal minimum være 3 mødre som ønsker massage.

I skal hver især medbringe 2 stk lagner og 1 håndklæde.

Hvis du ønsker at vide mere og aftale nærmere så skriv til mig på mail: kontakt@jordemodertonesuneson.dk

Eller sms eller ring på tlf:  28401147


Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.